sunnuntai 27. elokuuta 2017

BPS - Kynsivinyylejä

Nyt olisi vuorossa tokavika born pretty storen esittely. Nämä vinyylit vaikuttivat alkuun toimivammilta kuin edelliset testaamani, vaikka vinyylien määrä jälleen hämmensi...miksi 9 pyöreää ja 3 tuollaista tippivinyyliltä vaikuttavaa?? Tätä kyseistä kuviota ei näytä tällä hetkellä olevan myynnissä, mutta samaa sarjaa on esimerkiksi tämä. Yksittäinen vinyyli on aika suuri, eikä siitä kynnelle mahdu paljoa, kuvio on kuitenkin kiva :)


Tai siis kuvio näyttää kivalta, ei siitä kuitenkaan nättiä jälkeä saa :D Kynnellä kuviosta tulee melkein tunnistamaton sössö, mikä on kyllä harmi!


Peukaloon päätin testata laittaa vinyylin itsessään kynnelle. Tämä toimi kuvion puolesta paremmin, mutta kun vinyyliä ei ole tarkoitettu jätettäväksi kynnelle, se oli aika paksu. Päällyslakkaa sai laittaa useamman kerroksen ja silti reunat alkoivat nopeasti repsottamaan. Kauniisti tuo vinyyli kuitenkin auringossa käyttäytyy :P


2 kommenttia:

  1. Kyllä mä pitäydyn Whats Up Nailsin tai Rock Nail Starin vinyyleissä edelleen ;) en ole tainnut kuulla kenenkään näitä BPS vinyyleitä kehuvan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, omat rahani sijoitan ihan erilaisiin vinyyleihin, mutta ompahan nyt ainakin testattu :D En itsekään ole kuullut kehumista...BPS:n vinyylejä pitäisi joko pienentää tai tehdä niistä ohuempia, riippuen vinyylistä.

      Poista