maanantai 13. maaliskuuta 2017

BPS - Vaaleanpunainen leimauslakka

Viimeinen born pretty storelta saamani testituote on vaaleanpunainen leimauslakka. Minulla ei ollut mitään ideaa mitä sillä leimaisin. Muistan, että minulla oli syy miksi tilasin juuri vaaleanpunaista, mutta en enää muista sitä. Lakkasin kynnet harmaanruskealla dependin nro. 253 ja pinkillä hiekkalakalla nro. 2062. 



Sen jälkeen leimasin saamastani halpislaatasta kukkakuvion ruskeisiin kynsiin. En tiedä laatan merkkiä, mutta sen reunat ovat tosi terävät ja niitä saa varoa, ettei saa haavoja käsiin...Kuvio kuitenkin nousi ihan hyvin leimasimeen ja tarttui kynnelle. Leimauslakka siis toimii ihan hyvin. Ainoa miinus on se, että se haisee jäätävän pahalle! En tiedä mitä lakka sisältää, mutta ei se mitään kovin terveellistä voi olla. Uskallan kuitenkin käyttää lopunkin lakan, koska suojana on kuitenkin alus- ja värilakka, eikä tämä leimauslakka osu suoraan kynnelle. 

Lopuksi kokeilin koristella kuviota hiekkalakalla, mutta se ei kyllä tehnyt lakkauksesta hienompaa :D Näistä ei tullut mitkään lempparikynnet, mutta ainakin tuli kokeiltua tuota leimauslakkaa. Pitäisi vain keksiä jokin kiva lakkaus mihin tuota järkevästi käyttäisi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti