tiistai 4. elokuuta 2015

Qstock -kynnet 2015

Tänä vuonna Qstock hieman arvelutti, että lähdenkö vai en. Ajattelin, että viimeiset neljä vuotta on ollut mahtavan lämpimät ilmat ja tänä kesänä muutenkin on ollut säälittävät sääolot. Kertoimet sille, että ilma olisi ollut järkyttävä, olivat aika suuret. Lisäksi esiintyjissä ei ollut hirveästi niitä, mitä erityisesti olisin halunnut käydä katsomassa. Päätin kuitenkin ottaa riskin ja lähteä viidettä kertaa peräkkäin, ihan vain koska Amaranthe oli yksi esiintyjistä. Olen ollut Amaranthen fani siitä asti kun he viimeksi kävivät Qstockissa. Loistavaa musiikkia! :)



Kynnet päätin sitten tehdä ihan vain fanituksen kannalta. Minulla on nimittäin dermosilin Amaranth-lakka, joka sopii nimensä mukaan loistavasti tämän bändin fanittamiseen. Lakka on upea klassinen punainen. Koristeluiksi tein pelkästään nimettömään Amaranthen logon. Sitä en tiedä, tajusiko kukaan näiden kynsien ideaa, saatikka huomattiinko näitä, mutta eipä se pääasia olekkaan :) 

Niin ja muuten, vettä ei satanut ollenkaan! 

Tämän kuvan väritasapainoa muokatessa tapahtui jotain ja lopputuloksesta tuli aika jännä, mutta koska itse pidän kuvat tunnelmasta niin laitan tämän tänne blogiinkin. (värit eivät siis ole ihan luonnolliset)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti